Erna & Joanne

Erna –> Allereerst, ik ben opgegroeid in Twente. Naast mijn vader en moeder had ik een zusje en een broertje die veel jonger zijn dan ik. Ook mijn opa en oma woonden bij ons in huis. Dit was vroeger heel normaal. Maar soms, vooral in de pubertijd, benauwde het mij als het ‘druk’ was in huis en dan zocht ik de ruimte op. Ik ging fietsen of zat op mijn kamer te lezen. Ik zocht vaak de stiltes op om even alleen te zijn.

Meer over Erna

Joanne –> In 1992 ben ik in Vlissingen geboren en kwam ik terecht in een liefdevol gezin. In 2001 zijn wij vanuit Zeeland verhuisd naar Gelderland. Hoewel ik het hier erg moeilijk mee had, heb ik naar een paar jaar toch vrede mee gekregen. We gingen er op vooruit en konden bijvoorbeeld andere dingen doen en woonde ook dichterbij familie die we anders niet veel zagen.

Meer over Joanne